Виноробство

  • Загальні характеристики

    Як добре відомо фахівцям у цій галузі, контроль температури, вологості та тиску є факторами, які відіграють ключову роль у процесі виробництва, переробки та консервування вина. Для того, щоб продукт потрапляв на наші столи, зберігаючи свої унікальні характеристики та завжди чудової якості, необхідно тримати ці змінні в межах, встановлених на кожному етапі процесу обробки та зберігання.
     

    Тому навіть виноробна промисловість повинна використовувати системи контролю ключових особливостей навколишнього середовища, щоб досягти найкращих результатів та забезпечити конкурентоспроможність продукції на світовому ринку.
     

    Якщо під час процесу рафінування рівень вологості повітря буде занадто низьким, існує ризик того, що частина вина може випаруватися через бочки, що призведе до значних втрат, які за дворічний період можуть становити 15% від обсягу! Цей відсоток продукту, який випаровується, що в конкретному жаргоні називається "часткою ангелів", призводить до значних економічних збитків для виробників вина, які можуть бути значно обмежені ретельним контролем вологості.
     

    Carel пропонує широкий асортимент зволожувачів, як парових, так і адіабатичних, з різною потужністю та режимами роботи. Адіабатичні системи, зокрема, є передовими рішеннями для зволоження. Це надійна, точна та енергозберігаюча технологія, оскільки її робота заснована на розпорошенні води на мільйони крихітних крапельок, які мимовільно випаровуються у повітря, зволожуючи та охолоджуючи його. Їх споживання енергії дуже низьке, ледве 4 Вт на літр розпиленої води для найбільш ефективних систем, менше 1% у порівнянні зі споживанням звичайного парового зволожувача!

  • Переваги

    Виберіть зволожувач повітря Carel, щоб:

    • Зменшити втрати через випаровування вина через бочки;
    • Підтримувати ідеальний рівень вологи на кожному етапі обробки та зберігання;
    • Економити енергію завдяки ефективності адіабатичних зволожувачів.
 

Документація

Комерційний
  • *Брошури
    Код Опис Мова Дата * Випуск
    +3000203IT Industria del vino: Soluzioni per la termoregolazione e supervisione ITA  05/05/2021 1.1
    +3000203EN Wine industry: Temperature control and supervisory solutions ENG  05/05/2021 1.1
    +3000203ES Industria del vino: Soluciones para el control de la temperatura y la supervisión SPA  05/05/2021 1.1
    +3000203FR Industrie du vin - Nos solutions pour la régulation de température - hygrométrie et la supervision FRE  05/05/2021 1.1
    +302240671 Wine industry Temperature and humidity control systems ENG  28/05/2009 1.0
    +302240670 Industria del vino Sistemi per il controllo di temperatura e umidità ITA  28/05/2009 1.0
  • Other related documentation
    Код Опис Мова Дата * Випуск
    +3000193EN Direct humidification: Advanced solutions for industrial and commercial environments ENG  15/11/2019 1.1