Промисловість та виробництво

Промисловість та виробництво Промисловість та виробництво
 
  • Загальні характеристики

    Що таке вологість? Вологість - це не що інше, як водяна пара в повітрі. Відносна вологість - це відсоток води в повітрі за будь-якої заданої температури (наприклад, 50% вологості при 20 ° C) відносно максимальної кількості, яку повітря може утримувати при цій температурі (100% вологості при 20 ° C). Необхідність зволоження повітря виникає, як правило, в зимові місяці, коли зовнішнє повітря холодне і вологе, наприклад -5 ° C, 90% вологості, і нагрівається в промислових умовах при 20 ° C з відносною вологістю, зниженою до 15% вологості В результаті повітря може здатися «сухим». Навіть система кондиціонування повітря або система охолодження можуть «висушити» повітря, оскільки вони працюють, охолоджуючи повітря до тих пір, поки воно не буде нижче точки роси, видаляючи вологість (осушення). В обох випадках, коли результатом є сухе повітря, відбувається явище, коли створюється баланс між вологістю повітря та предметами в цьому середовищі, які, як правило, втрачають вміст вологи до випаровування. Є добре відомі ефекти на матеріали:
     

    • розмірні та якісні варіації гідроскопічних матеріалів із рослинних волокон, таких як папір, тканина, дерево тощо;
    • втрата ваги та естетичне погіршення виробництва та процес виробництва свіжих продуктів, таких як фрукти та овочі, що зберігаються або виставляються на прилавках;
    • наявність статичної електрики призводить до розрядів.
    • зниження фізичного самопочуття та комфорту персоналу, пересихання дихальних шляхів організму, що підвищує вразливість до типових сезонних хвороби.
       

    Адіабатичні зволожувачі розпилюють воду на дуже дрібні частинки, які мимовільно випаровуються в повітрі, поглинаючи тепло і тим самим охолоджуючи повітря. На фабриках, які виробляють багато тепла, таких як металургійні комбінати, адіабатична система охолодження підвищує комфорт робітників, а отже, рівень їх концентрації, знижуючи рівень помилок і підвищуючи продуктивність праці. Системи зволоження повинні сприяти здоровому навколишньому середовищу, вводячи в повітря лише гігієнічно безпечну вологу. Для цієї мети доступні парові та адіабатичні зволожувачі, які використовують матеріали та пристрої для забезпечення достатньо безпечної «вологості», щоб отримати такі сертифікати, як добре відомі гігієнічні стандарти VDI6022 для систем вентиляції та кондиціонування, офісів та складальних кімнат ».

  • Переваги

    Правильне зволоження повітря дозволяє обмежити / усунути:

    • Варіації розмірів гігроскопічних матеріалів (дерево, папір, тютюн ...)
    • Зниження ваги таких продуктів, як фрукти та овочі;
    • Можливі явища електричного розряду, викликані накопиченням електростатичної електрики;
    • Погіршення самопочуття людей, а отже, і їхньої продуктивності

     

 

Документація

Комерційний
  • Other related documentation
    Код Опис Мова Дата * Випуск
    +3000193IT Umidificazione diretta: Soluzioni all’avanguardia per ambienti industriali e commerciali ITA  15/11/2019 1.1
    +3000193EN Direct humidification: Advanced solutions for industrial and commercial environments ENG  15/11/2019 1.1