Фармацевтична індустрія

Фармацевтична індустрія
 
  • Загальні характеристики

    Фармацевтична промисловість вимагає дуже точного контролю характеристик повітря: насправді температура та вологість значно впливають на умови експлуатації середовищ, де відбуваються хімічні процеси. Швидкість багатьох хімічних реакцій також залежить від рівня вологості повітря. Суворий контроль цього параметра призводить до кращого контролю за всім процесом і, отже, до підвищення ефективності.

    Навіть у середовищах, призначених для виробництва вакцин, і в лабораторіях з тваринами вологість повітря повинна підтримуватися в зазначених межах.

     

    Контроль вологості повітря також дозволяє зменшити накопичення статичної напруги, таким чином мінімізуючи ризик електростатичного розряду, який може пошкодити обладнання та його роботу. Це також сприяє зменшенню кількості пилу у повітрі, покращуючи таким чином якість навколишнього середовища.

     

    CAREL пропонує комплексні рішення для застосування у фармацевтичній промисловості: від модульних програмованих контролерів, до зволожувачів повітря, оснащених всім необхідним для забезпечення найвищого рівня інтеграції та повного моніторингу об'єкта. Таким чином він може забезпечити надійність, точність та максимальну економію енергії.

    CAREL пропонує широкий вибір парових зволожувачів повітря різної потужності, характеристик і режимів роботи: електронагріваючі, газові чи електродні. Всі аксесуари сертифіковані для використання в фармацевтиці (CTA). Зокрема, моделі з електричними нагріванням мають відхілення продуктивності ± 1%.

    Існує також широкий вибір адіабатичних зволожувачів, які мають, крім іншого, перевагу в тому, що вони активно сприяють зниженню температури повітря, за рахунок "повного або часткового" поглинання повітрям тепла, що виділяє обладнання.

  • Переваги

    Фармацевтична промисловість вимагає точного контролю вологості, для:

    • Підвищення ефективності: вологість впливає на швидкість хімічних реакцій;
    • Зменшити ризик ураження електричним струмом, який може пошкодити обладнання;
    • Зменшити кількість пилу в навколишньому середовищі.