Побутове застосування

pGD touch th tune pGD1 pCO5plus humisonic compact e-drofan acqua e-droset sensors pressure transducers NTC e2v smart inverter DC powerplus pGD touch th tune pGD1 pCO5plus humisonic compact e-drofan acqua e-droset sensors pressure transducers NTC e2v smart inverter DC powerplus
Побутове застосування Побутове застосування Побутове застосування
 
  • Загальні характеристики

    За допомогою своїх рішень для кондиціонування житлових приміщень CAREL представляє надійного та інноваційного технологічного партнера для виробників теплових насосів та всіх зацікавлених (виробників, монтажників, системних інтеграторів), які хочуть запропонувати інтегрований контролер для комфорту в приміщенні у побуті та для виробництва гарячої води для побутового використання. Систем, зосереджених на енергоефективності, турботливого ставлення до навколишнього середовища та оптимізації ресурсів, а також на простоті експлуатації та повному задоволенні користувачів.
     

    Для досягнення цих результатів CAREL приділяє особливу увагу технологічним інноваціям, зручності використання та доступу до інформації.
     

    Технологічна інновація

    pCO sistema + дозволяє керувати компресорами зі змінною швидкістю з інверторами постійного струму, які в поєднанні з електронними розширювальними клапанами забезпечують найширшу модуляцію нагрівальної та охолоджувальної потужності, доступної на даний момент, максимізуючи ефективність системи кондиціонування повітря у відповідь на різні вимоги до комфорту та різні кліматичні умови протягом року. Безперервна еволюція програмованих контролерів серії pCO - серце системи, гарантує, що продуктивність завжди відповідає новим потребам.
     

    Зручність використання

    Графічні дисплеї сенсорного екрану серії pGD роблять взаємодію між користувачами та системами простою та привабливою, навіть у складних системах із складною робочою логікою.
     

    Доступ до інформації

    Моніторинг в режимі реального часу робочих умов встановлених блоків, запис даних у ненормальних ситуаціях, управління технічним обслуговуванням, встановлення бажаної температури в будинку зі смартфона; це лише деякі з багатьох можливостей, що надаються дизайнерам та користувачам домашніх систем завдяки можливості доступу до систем CAREL у будь-який час та з будь-якого місця.

  • Переваги

    Постійні технологічні інновації та управління інформацією означають, що розроблені блоки та системи стають все більш ефективними, оптимізуючи продуктивність, зменшуючи експлуатаційні витрати, покращуючи надійність та гарантуючи чітку та просту (а отже, ефективну) взаємодію з користувачами.

 

Документація

Технічний
  • *Посібники
    Код Опис Мова Дата * Випуск
    Код +030220740
     
    Опис Smart HP - Applicativo per la gestione di pompe di calore geotermiche (Codice FLSTDmHPGE)
     
    Мова ITA 
     
    Дата 12/11/2013
     
    Випуск 2.2
     
    Код +030220741
     
    Опис Smart HP - Application for the management of ground source heat pumps (Code FLSTDmHPGE)
     
    Мова ENG 
     
    Дата 12/11/2013
     
    Випуск 2.2
     
    Код +030220742
     
    Опис Smart HP - Application pour la gestion de pompes à chaleur géothermiques (Code FLSTDmHPGE)
     
    Мова FRE 
     
    Дата 12/11/2013
     
    Випуск 2.2
     
Комерційний
  • *Брошури
    Код Опис Мова Дата * Випуск
    +3000239EN Residential heat pumps - High-efficiency solution for propane units ENG  28/02/2024 1.1
    +3000239IT Pompe di calore residenziali - Soluzione ad alta efficienza per unità a propano ITA  28/02/2024 1.1
    +3000239PL Domowe pompy ciepła - Wysokowydajne rozwiązanie dla urządzeń zasilanych propanem POL  28/02/2024 1.1