Кондиціювання комерційних об'єктів

Кондиціювання комерційних об'єктів Кондиціювання комерційних об'єктів
 
  • Загальні характеристики

    Кондиціонування представляє собою процес, що дозволяє підтримувати певну температуру, відносну вологість і якість повітря в приміщеннях. Крім того, за рахунок регулювання чотирьох змінних (температура, вологість, циркуляція і якість повітря) даний процес дозволяє забезпечити комфортні умови всередині окремого приміщення.

    Існує два рішення забезпечити комфортний мікроклімат в комерційних приміщеннях: системи на основі води і повітря.
    У системах першого типу для теплообміну використовується вода. Агрегати, що виробляють гарячу або холодну воду з метою забезпечення оптимального комфорту, називаються чиллерамі. Крім холодильних машин ще існують фанкойли і центральні кондиціонери, які нагрівають і охолоджують окремі об'єми повітря і підтримують його якість.

    У системах другого типу в якості середовища, що передає тепло використовується повітря. Агрегати, що використовуються в системах цих типів, - це центральні кондиціонери і дахові кондиціонери (rooftop). Останні також називаються моноблоковими, тому що випускаються у вигляді єдиного блоку, що містить контур холодоагенту і секцію кондиціонування повітря.
     

    Як пристрої управління для комерційного сектора компанія CAREL пропонує програмовані контролери, кількість входів і виходів яких залежить від керованої системи. До контролерам пропонується широкий спектр додаткових аксесуарів, включаючи дисплеї, датчики та інші опції. Всі разом вони утворюють надійне і експлуатаційно-гнучке рішення, яке задовольняє найвибагливішим потребам.
     

    Одним з важливих аспектів щодо комерційних будівель є високе споживання електроенергії. Тому компанія CAREL пропонує сучасні високотехнологічні пристрої, які можна легко інтегрувати в систему, наприклад, електронні розширювальні вентилі і приводи для BLDC компресорів. Це дуже важливі компоненти, що дозволяють значно оптимізувати електроспоживання і мінімізувати шкоду для екології.

     

  • Переваги

    Компанія CAREL пропонує готове рішення для підтримки мікроклімату в комерційних приміщеннях: оптимальна температура, вологість і якість повітря, і при цьому скорочення електроспоживання та захист навколишнього середовища.