Центри обробки данних

Центри обробки данних
 
  • Загальні характеристики

    ROC (Віддалений операційний центр) - це структура, заснована на кваліфікованих людських ресурсах, комп’ютерних системах та найсучасніших технологіях.

    Кінцевою метою є надання послуг із доданою вартістю для кількох споживачів, які мають однакові вимоги. Світ охолодження та світ комфорту все частіше виділяють можливості, пов’язані з дистанційним управлінням та моніторингом, провідними до створення нових бізнес-моделей, орієнтованих на послуги.

    Щоб надати найкращу підтримку клієнтам та полегшити розвиток цих нових ринків, CAREL пропонує повне та надійне рішення, яке представляє прикладного та технологічного партнера на всіх рівнях ланцюга систем нагляду. Від контролерів на місці та окремої системи до центральних інформаційних систем.      

  • Переваги

    • На звя’зку де завгодно: завдяки найсучаснішим комп’ютерним технологіям CAREL пропонує зручні та швидкі системи конфігурації. Оператори в офісі або технічні працівники на місці можуть легко та швидко отримати доступ до інформації завдяки інтеграції таких пристроїв, як смартфони чи планшети.
    • Система цілодобово та без вихідних: оператор буде мати інформацію в режимі реального часу щодо всіх сигналів тривоги, що надходять з різних доступних систем. Негайний перегляд часу та примітки щодо технічного обслуговування допомагають вирішити проблеми, щоб надати відгук користувачеві та покращити якість обслуговування, тим самим створюючи спільну базу одночасно.
    • Інформація про додану вартість: дані більше не будуть обмежуватися окремими системами, а будуть централізованими для створення інформації з доданою вартістю. Кол-центр пропонує послуги щодо звітів, консультації з оптимізації, дистанційного введення в експлуатацію. Послуги, які допомагають клієнтам сконцентруватися на своєму бізнесі та знайти надійного та успішного партнера в кол-центрі.