Руфтопи

Руфтопи
 
  • Загальні характеристики

    Руфтопи - це упаковані повітряні пристрої, які самостійно виробляють гаряче та холодне повітря, не вимагаючи котлів чи водяних чиллерів. Охолоджене або нагріте повітря подається в простір з кондиціонером - як правило, середніх і великих господарських будівель - безпосередньо або через повітропроводи. Мета блоків на даху насправді - гарантувати гігрометричний комфорт для мешканців, керуючи температурою, відносною вологістю та чистотою повітря в приміщенні.
     

    Пропозиція Carel для руфтопів включає програмовані контролери, які можна масштабувати за входом / виходом відповідно до складності блоку, яким керують, і повний спектр аксесуарів, таких як дисплеї, зонди та додаткові модулі зв'язку, забезпечуючи надійність і гнучке рішення для найрізноманітніших потреб.
     

    Однією з характеристик комерційних будівель є високе споживання енергії. З цієї причини, іншою відмітною особливістю пропозиції Carel є постійні технологічні нововведення в інтеграції її рішень із пристроями високої ефективності, такими як електронні розширювальні клапани та драйвери для безступінчастих компресорів із змінною швидкістю, що є основними елементами для досягнення високої енергоефективності в комерційних програмах та мінімізація впливу на навколишнє середовище.

  • Переваги

    • Наявність технології BLDC: найкраще рішення для модуляції управління, ідеально підходить для роботи при навантаженні деталей.
    • Електронне управління клапаном для контролю перегріву всмоктування, що забезпечує енергоефективність за допомогою точного контролю при різних зовнішніх кліматичних умовах та навантаженнях.
    • Польове підключення для управління пристроями на пристрої, оптимізуючи роботу на основі додаткової інформації, отриманої порівняно з простою провідною логікою.
    • Інструмент програмування, що дозволяє більш вимогливим виробникам виробника розробляти спеціалізовані алгоритми роботи блоків та бібліотеки HVAC / R, які можуть інтегруватися в програмні пристрої провідних брендів на ринку кондиціонерів, такі як вентилятори Ebm і Ziehl-Abegg, компресори BLDC та багато інших .
    • Готовий до використання з локальними системами нагляду CAREL та рішенням дистанційного моніторингу TERA.

     

 

Документація

Комерційний
  • *Брошури
    Код Опис Мова Дата * Випуск
    +302239450 Soluzioni integrate per rooftop ITA  01/10/2006 1.0
    +302239451 Integrated solutions for rooftop units ENG  01/10/2006 1.0