Сховища

Сховища
 
  • Загальні характеристики

    Електронне обладнання для телекомунікаційних програм, особливо на стільникових ретрансляторах, повинно зберігатись в прохолоді, щоб гарантувати постійне обслуговування з часом. Ці критично важливі додатки ще більше ускладнюються тим, що системи часто встановлюються у віддалених місцях та місцях, які не є легко доступними, і піддаються надзвичайним погодним умовам. Обладнання, як правило, не розміщується у фактичній будівлі, а у простих контейнерах (званих укриттях), які часто розміщують у відгороджених місцях біля основи антен: кондиціонерні установки, встановлені на дахах або на зовнішніх стінах таких конструкцій позначаються як «Кондиціонери для укриття».
     

    Як правило, це упаковані пристрої прямого розширення, розроблені для широкого діапазону температур і вологості, які зазвичай включають можливість введення свіжого зовнішнього повітря для вільного охолодження та управління потоками повітря, що охолоджують вихлоп і конденсатор; одне дуже поширене рішення передбачає встановлені на стіні вертикальні блоки, відомі як "настінні пакети". Контроль, як правило, ґрунтується на температурі впускного повітря, часто з обмеженнями температури подачі та максимального контролю вологості для запобігання конденсації поверхні. Практично завжди в одному укритті є два або більше резервних блоків, підключених через мережу, а також віддалене з'єднання для контролю тривог та гарантування швидкого реагування на обслуговування. Крім того, віддалене з'єднання - спрощене за допомогою мережі Ethernet постачальника мобільних телефонів - також використовується для моніторингу споживання електроенергії, яке залежно від кількості сайтів може бути досить значним; Таким чином, економія енергії є одним з головних пріоритетів, що сприяє розробці інноваційних рішень.

  • Переваги

    Програми "Укриття" мають специфічні особливості, які необхідні в системах кондиціонування повітря і потребують розробки контролерів та аксесуарів, призначених для цілей:
     

    • Оптимізація космічних пакетів надзвичайно компактна.
    • Екстремальні умови навколишнього середовища як наслідок різноманітності місць розташування та змінності протягом року, необхідні надійний дизайн та пристосовані умови експлуатації.
    • Надійність (цілодобово) для забезпечення безперервності обслуговування, використовуються надійні технології та надлишкові системи з комунікацією між підрозділами
    • Технологія економії енергії, яка економить енергію, наприклад, безкоштовне охолодження
    • Підключення дистанційного підключення до віддалених систем використовується для контролю роботи за допомогою KPI та сигналізації будь-яких тривог