Контролю температури

  • Загальні характеристики

    Блок регулювання температури (TCU) (також званий «регулятор температури») зазвичай використовується для попереднього нагрівання промислового процесу та підтримки потрібної температури.

    TCU працює за допомогою електричного нагрівача, зануреного або безперервного, для нагрівання рідини в системі, а потім циркуляції її від TCU до верстатів і навпаки. Використовувана рідина може бути водою, водою під тиском або маслом, залежно від температурного діапазону. Зазвичай це вода, якщо T <95 ° C, вода під тиском, якщо T <150-160 ° C, і олія для T від 200 до 400 ° C.
     

    Досягнувши встановленої робочої температури, пристрій може продовжувати нагрівати рідину, або, можливо, виконувати функцію системи охолодження. Якщо рідиною, що використовується в TCU, є вода, охолодження здійснюється додаванням свіжої води (пряме охолодження), тоді як якщо рідина знаходиться під тиском води або масла, використовується теплообмінник рідина-вода (непряме охолодження).
     

    Вода охолодження точно вимірюється і відводиться за допомогою клапана, який може працювати з модулюючим режимом роботи, і зазвичай подається чиллером.