Централізовані вітрини

Централізовані вітрини
 
  • Загальні характеристики

    Холодильні утиліти - це основна частина системи охолодження, і тому вони повинні містити найкращі доступні рішення для забезпечення найсучасніших показників роботи та гнучкості.

    Кожен контролер утиліти має завдання гарантувати правильну температуру зберігання та контролювати робочий стан.

    Однак, забезпечуючи ці основні вимоги, система роздрібної торгівлі CAREL приділяє особливу увагу аспектам енергозбереження та надійності.

    Є рішення, які забезпечують високу продуктивність роботи - з подальшим скороченням споживання енергії - та більш високий контроль, резервні процедури в разі несправностей, отже, більшу безпеку.

    Використання пропорційних електронних розширювальних клапанів E2V в холодильних установках у точці продажу використовує максимальні переваги функцій енергозбереження в контролері компресора.

    Можливість роботи з регулюючим тиском конденсації та тиску випаровування, мабуть, є головною видатною рисою економії енергії, що випливає з використання розширювального клапана E2V.

    Така оптимізація можлива в результаті постійної і реальної роботи в часі, щоб знайти найкращі можливі умови роботи для всієї установки, що завжди гарантується за допомогою інтегрованого рішення, такого як система роздрібної торгівлі CAREL.