Компресорні станції

  • Загальні характеристики

    Станція компресорна - найважливіший і складний електромеханічний пристрій в холодильній системі: він забезпечує охолодження харчових продуктів всім холодильним підприємствам і відповідним технологічним приміщенням.

    Кожен виробник адаптує свою продукцію до вимог щодо продуктивності та витрат, а отже, система роздрібної торгівлі CAREL була розроблена таким чином, щоб вона була гнучкою та налаштованою.

     

    Ми можемо надати виробникам оригіналу та інсталяторам повну лінійку, яка відповідає результатам їхніх проектних зусиль, максимізуючи результати.

    Від різної кількості простих герметичних компресорів до змінних навантажень або інверторних напівгерметичних та герметичних компресорів.

    Торгова система CAREL має рішення для всіх застосувань.

    Що стосується економії енергії, стійка компресора має широкий діапазон роботи, оскільки встановлена ​​потужність дуже значна: всі наші рішення були розроблені з акцентом на цьому аспекті з метою мінімізації споживання електроенергії.

    Використання пропорційних електронних розширювальних клапанів E2V в холодильних установках у точці продажу використовує максимальні переваги функцій енергозбереження в контролері станцій компресорів.