Мережі ресторанів

Мережі ресторанів Мережі ресторанів
 
  • Загальні характеристики

    Завдяки широкому спектру рішень для комерційного холодильного обладнання, CAREL пропонує себе як надійного та інноваційного технологічного партнера виробникам холодильних прилавків, вітрин та шаф, що використовуються в громадському харчуванні, морозиві, кондитерських, барах та ресторанах. Метою є повне задоволення всіх операторів сектору (виробників, дистриб'юторів, установників, системних інтеграторів та кінцевих споживачів) за рахунок пропозиції рішень, призначених для управління холодильними системами, спрямованих на зручність користування, відповідність стандартам та енергоефективність.

  • Переваги

    • Зручність використання: глибокі знання про галузеве застосування та вимоги ринку дозволили розробляти нові технологічно просунуті, зручні для користувача продукти, з особливою увагою до деталей. Рішення CAREL не тільки гарантують якість збереження їжі, але й інтуїтивно зрозумілі для користувача, мають вишукану естетику та легко монтуються.
    • Енергозбереження: завдяки постійній еволюції контролерів CAREL можна гарантувати належну продуктивність для нових вимог. З одного боку, заміна механічних термостатів на електронні варіанти, з іншого - використання електронного розширювального клапана з метою оптимізації роботи холодильної системи залежно від різних кліматичних умов, які змінюються протягом року.
    • Інтеграція в холодильну установку: Виробники прилавків, шаф та холодильних вітрин завжди хочуть розрізнити свою пропозицію. Використовуючи електроніку та користувальницький інтерфейс, виробники передають інноваційний вміст своєї продукції. Тому наявність інтуїтивно зрозумілого користувальницького інтерфейсу в додатку та його інтеграції в пристрій є новим критичним фактором успіху.