Затримувачі тіста

Затримувачі тіста
 
  • Загальні характеристики

    Ферментація та консервація - це основні процеси підтримки та гарантування якості їжі.
     

    humiSonic забезпечує управління вологістю в компактному розчині з дуже низьким енергоспоживанням. Встановлені значення змінюються залежно від їжі, яка переробляється або зберігається, в діапазоні між 60/95% відносної вологості, з 2% точністю, при цьому робоча температура становить від 2 до 35 ° C.
     

    Для цих застосувань humiSonic оснащений сітчастим фільтром 50 мкм, який можна мити під проточною водою, що гарантує безпеку продукту, запобігаючи контакту води та пилу, присутніх у повітрі. Навіть борошно в пекарнях заборонено потрапляти в систему.
     

    Крім того, гігієна гарантована циклами прання, які humiSonic активуються автоматично, з інтервалами, визначеними залежно від навколишнього середовища та їжі, що переробляється, навіть у режимі очікування.